Romutuspalkkiokampanja 2021

Suomessa toteutetaan romutuspalkkiokampanja, joka alkoi 1.12.2020 ja päättyy vuoden 2021 lopussa. Romutuspalkkiokampanjan aikana uuden auton ostaja saa 1 000 tai 2 000 euron romutuspalkkion valtion avustuksena uudesta lain edellytykset täyttävästä henkilöautosta, jos hän vie samalla romutettavaksi omistamansa vanhan liikennekäytössä olevan henkilöauton. Romutuspalkkion voi käyttää myös sähköavusteiseen polkupyörään tai joukkoliikennelippuihin.

Romutuspalkkiota haetaan Traficomista. Uuden auton ostaja voi hakea romutuspalkkiota, kun uuden auton tilaussopimus on tehty. Palkkio maksetaan hakijalle, kun uusi auto on rekisteröity. Joissakin tapauksissa auton ostaja voi myös valtuuttaa autoliikkeen hakemaan palkkiota puolestaan, jolloin romutuspalkkio hyvitetään auton hinnassa.

Auto tulee luovuttaa kierrätykseen viralliseen vastaanottopisteeseen, josta auton omistaja saa romutustodistuksen.

Romutuskampanja on tarkoitettu henkilöautoille, jotka vähintään 10 vuotta vanhoja. Romutuspalkkio myönnetään vain yksityishenkilölle, joka on omistanut tai ollut romutettavan auton haltijan.

Romutettavan auton on pitänyt olla liikennekäytössä ainakin jonkin aikaa romutusvuotta edeltäneen vuoden aikana ja sen on oltava liikennekäytössä romutushetkellä.

  • Virallinen vastaanottopiste Puijon Romu Oy
  • Sivuiltamme www.puijonromu.fi löytyy lomake, jonka avulla voi asiakas jo valmiiksi tehdä luovutuksen romutettavaksi tai valtuutta asiaa hoitavan tahon sen tekemään.
  • romutus hoituu helposti ja vaivattomasti
  • olethan, yhteydessä jos tulee kysyttävää

p. +358 29 1933 670

Tilaa ajoneuvon romutus ⇒